Over ons

Wie is wie in de praktijk?

Onze praktijk heeft 3 vestigingen in ‘de Kempen’: Turnhout, Mol en Geel.

In Turnhout bestaat de praktijk al sinds 1971. Zijn oprichter, Jos Michielsen, was één van de eerste chiropractors in België. De praktijk, toen gevestigd in de Dierckxstraat (Turnhout), werd na zijn pensioen overgenomen door Tom Michielsen en Frans Wauters. In 2011 werd de huidige vestiging op de Steenweg op Merksplas (Turnhout) in gebruik genomen.

De praktijk in Mol werd door Jos Michielsen in 1974 opgericht. Ze verhuisde in 2014 van de St. Paulusstraat (Mol) naar haar huidige locatie op de Turnhoutsebaan (Mol). Tom Michielsen nam deze praktijk over in 2001.

Frans Wauters nam de praktijk van chiropractor Archembeau in Geel over in 2003 en verhuisde deze naar haar huidige locatie in de Dr. Van de Perrestraat (Geel).

De drie praktijken werken met een geïntegreerd dossier zodat de patiënt terecht kan in de locatie van zijn keuze en er overal toegang is tot de patiëntengegevens.

Chiropractoren

Tom Michielsen

Tom Michielsen behaalde zijn diploma van arts aan de K.U.Leuven in 1998. In 2001 studeerde hij af met een master in chiropractic sciences van het Anglo-European College of Chiropractic (Universiteit Portsmouth) in Engeland en ging hij als chiropractor in de praktijk aan de slag. Hij is actief lid van de Belgische vereniging van chiropractors. Tom Michielsen is werkzaam in de vestigingen te Turnhout en Mol.


T_Michielsen

Frans Wauters

In 2002 behaalde Frans Wauters zijn diploma van master in chiropractic sciences van het Anglo-European College of Chiropractic (Universiteit Portsmouth) in Engeland. Sindsdien is hij werkzaam als chiropractor en is hij actief lid binnen de Belgische vereniging van Chiropractors. Frans Wauters is werkzaam in de vestigingen te Turnhout en Geel.


F_Wauters

Secretariaat

Pieter Syroit

Na een studie aan de hotelschool en een vervolgopleiding bedrijfshost is Pieter Syroit aan het werk gegaan als receptiemedewerker bij Sunparks in Mol. Na 5 jaar was het tijd om het onregelmatige horecawerk achter zich te laten en is hij begonnen als medisch secretaris in de praktijk te Turnhout.

Sinds 2006 is hij daar het vaste gezicht aan de receptie. Achter de schermen werkt hij ook voor de praktijken van Mol en Geel.

Onze privacyverklaring