Over ons

Test

Straithenup BE

Test

Chiropractoren

DSC_2218Tom Michielsen

TestTom Michielsen behaalde zijn diploma van arts aan de K.U.Leuven in 1998. In 2001 studeerde hij af met een master in chiropractic sciences van het Anglo-European College of Chiropractic (Universiteit Portsmouth) in Engeland en ging hij als chiropractor in de praktijk aan de slag. Hij is actief lid van de Belgische vereniging van chiropractors. Tom Michielsen is werkzaam in de vestigingen te Turnhout en Mol.

 

DSC_2224Frans Wauters

TestIn 2002 behaalde Frans Wauters zijn diploma van master in chiropractic sciences van het Anglo-European College of Chiropractic (Universiteit Portsmouth) in Engeland. Sindsdien is hij werkzaam als chiropractor en is hij actief lid binnen de Belgische vereniging van Chiropractors. Frans Wauters is werkzaam in de vestigingen te Turnhout en Geel.

DSC_2234Tine Tilborghs

Tine Tilborghs studeerde af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de K.U.Leuven in 2009. Zij behaalde in 2013 het diploma van master in chiropractic sciences van het Anglo-European College of Chiropractic (Universiteit Bournemouth) in Engeland en startte dat zelfde jaar haar werk in de praktijk. Zij is lid van de Belgische vereniging van Chiropractors. Tine Tilborghs is werkzaam in de vestigingen te Turnhout en Geel.

 

Medisch Secretariaat

Pieter Syroit Pieter Syroit

Na een studie aan de hotelschool en een vervolgopleiding bedrijfshost is Pieter Syroit aan het werk gegaan als receptiemedewerker bij Sunparks in Mol. Na 5 jaar was het tijd om het onregelmatige horecawerk achter zich te laten en is hij begonnen als medisch secretaris in de praktijk te Turnhout. Sinds 2006 is hij daar het vaste gezicht aan de receptie. Achter de schermen werkt hij ook voor de praktijken van Mol en Geel.