Werken Turnhoutsebaan – Mol

Eind augustus 2023 starten er werken aan de Turnhoutsebaan in Mol.
De werken zullen in 2 groten fasen verlopen, de eerste fase duurt tot aan de kerstvakantie, hierna begint fase 2 en deze zal vermoedelijk tot aan de zomervakantie 2024 duren.

De werken vinden plaats op de Turnhoutsebaan tussen de Postelarenweg en de Violettenstraat.

De praktijk blijft gedurende de gehele werken bereikbaar, maar houd rekening met eventueel oponthoud en extra reistijd.

Vanuit Mol

Komt u vanuit Mol centrum, kan u gewoon doorrijden over de Turnhoutsebaan tot aan de praktijk. De Turnhoutsebaan is enkel richting richting Dessel en Retie.

Vanuit Dessel en Retie

Komt u vanuit Dessel of Retie, wordt u net voor de praktijk rechts via de Bossestraat geleid. Deze straat is tijdens de werken enkel richting richting Mol Centrum.
Aan het einde kan u linksaf op de Turnhoutsebaan, terug richting Dessel en Retie om zo naar de praktijk te rijden.

Aan de achterzijde van de praktijk, in de Bossestraat zijn enkele gereserveerde parkeerplaatsen van de praktijk. Eventueel kan u ook tegenover het tankstation parkeren, net voor de omleiding en het laatste stukje te voet komen.

Fietsers

Ook voor fietsers is er een omleiding ingesteld, vanuit centrum rijd u via de Chrysantenlaan en de Tulpenstraat om via de Violettenstraat naar de Turnhoutsebaan te gaan.

Vanuit Dessel en Retie is de praktijk gewoon te bereiken via de Turnhoutsebaan.

Openbaar vervoer

Ook De Lijn zal via de omleidingsroutes rijden en met tijdelijke haltes werken. We raden aan om de routeplanner van de lijn te bekijken.

Meer informatie

Meer informatie over deze werken en een actuele stand van zaken is te bekijken op de website van de gemeente Mol en Wegen en Verkeer.
www.gemeentemol.bewww.wegenenverkeer.be/mol